torsdag 7 juli 2011

dagens I-landsproblem!

händelse: en busslast med byggarbetare kom och stamrenoverade ett år. dom hamrade och spikade och bilade och borrade. huset såg ut som en krigsskådeplats månad ut och månad in, men när det väl var klart blev det så fint - överallt utom på utsidan!

händelse 2: till följd av alla tunga maskiner har samma arbetare kört sönder hela barnvagnsrampen på trappan som går från vår port upp till parkeringen.

arbetarnas lösning: att bryta loss all spräckt asfalt, som förvisso var trasig men fortfarande gick att köra på.
alla normalbegåvades lösning: låta skiten vara och laga den så fort som möjligt!

resultat: situationen har gått från värre till värst.

händelse: arbetarna går vidare för att bryta upp ännu mer asfalt längs med husfasaden för att där lägga ny kabel, när det är gjort asfalteras allt UTOM trasig rampjävel... för det hade ju inte värden bett om...AAAHHH!!!

lösning: släpa barnvagn och packning och hund runt hela parkeringen för att komma till bilen ELLER bestiga dödsrampen och hoppas att inte hamna off-road på vägen upp (eftersom det förmodligen skulle innebära "varning för ras").

händelse: INTE ETT SKIT!!! vi pratar nu veckor där det inte har hänt något... trots att värden VET att rampen är lagd i ruiner!
byggarna har avslutat och dragit vidare till nästa bygge (för att kolla om det finns några möjligheter att ödelägga något funktionsdugligt där!) och hos husvärden råder tydligen permanent fikapaus.

resultat: jag går varje dag jag ska ha bilen från irriterad till rammstein-förbannad!

handlingsplan: sluta loopa, lära mig asfaltera som en ny hobby och lösa problemet själv! alternativt elchocka värden tills han vaknar upp ur semesterkoman och kommer hitkuskandes med lite jäkla ASFAALLLTTTTT!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar