lördag 26 november 2011

backe upp och backe ner...

idag har jag köpt två saker till vilden - en som vi kommer få stor användning för och en vi kanske aldrig kommer få användning för!

igår såg jag på facebook att jollyroom.se hade en kampanj som passade oss perfekt, köpte man en valfri produkt fick man köpa Stigas baby cruiser för 99 kronor.
efter två vargavintrar med massor av snö ska ni se att det inte faller en sketen flinga i Götet detta året, men jag hade redan tittat på en pulka tidigare eftersom jag är optimist och vi ska dessutom upp till Stockholm i vinter där det brukar vara kallare.

eftersom vi ska till vildens farmor och farfar över julen var detta ett ypperligt tillfälle att införskaffa en "sack´n seat" som vi kan ta med oss. det är mycket bättre att vilden kan sitta på en stol själv än att behöva ha honom sittandes i knät jämt och det blir LITE struligt att släpa en barnstol med sig vart man än ska...
den var dessutom billigare än vad jag har sett att den är i butik, 179 kronor i stället för (som billigast) 249 kronor på Barnens hus.


vi tog en mörkblå..
... och då fick vi köpa denna fina!

när jag var klar med beställningen visade det sig att frakten var på 59:-, men att det var möjligt att hämta varorna själv i deras butik/lager (?!) som ligger i Mölndal alldeles i närheten. genom att göra det kan man dels slippa extrakostnader OCH få produkterna snabbare (om det är vardag) - kanon! så på måndag åker jag och vilden förhoppningsvis bort och hämtar upp våra grejer - SEN VILL VI HA SNÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!


fredag 25 november 2011

dagens vilde...

... är riktigt nöjd och glad i sin nya pälspilotis från Elodie details:


torsdag 24 november 2011

linslusen...

upp med tuppen och till och med dra vilden ur sängen, ut i regnet och ner för att lämna bilen på verkstaden i morse...

passade på att promenera till Ica Maxi för att köpa middagsmat och åkte sedan kommunalt hem, vilden var storögt gillande...

som jag skrev för ett tag sedan var vi ju iväg på fotografering på öppna förskolan och hur smidigt som helst kom det idag en sms-kod som jag kunde logga in med och se resultatet:




jag tyckte (naturligtvis) att de blev superfina även om jag blev irriterad över att fotografen var så jäkla fyrkantig och skitnödig att hon inte kunde låta vilden få stå på något kort när jag frågade - nej, nu gör vi så att ALLA barn sitter! jag tycker det är tråkigt med människor som är så oflexibla och i stället fick jag TRYCKA ner vilden på den där fårfällen som han inte för sitt liv kunde fatta varför han skulle sitta still på, men han flina upp sig så fort han såg en kamera ändå! 

aj, aj, fy fan vad dyrt det visade sig vara... det kanske det alltid är och har varit! jag måste börja bli mer ödmjuk mot min syrra som alltid gett mig sådana här kort på sin pojk...
det är klart att det måste beställas några kort, efter rådfrågan hos pappan om vilka!

nu är det lunchdags i casa nostra!

tisdag 22 november 2011

Vilden presenterar 2012!

jag fick ett erbjudande med posten för några dagar sedan från vistaprint.se där man kunde beställa fotokalender GRATIS?!
naturligtvis var det LITE för bra för att vara sant, men jag tyckte ändå att det var såpass billigt att det kunde vara roligt att ha.

det blev faktiskt en helt fantastisk kalender, om det nu blir som på bilden, men det kanske beror på motiven som i princip uteslutande består av vilden. jag hade lovat mig själv att inte falla i fällan att köpa färdiga fotojulkort, men jag fick 10 kort på köpet och kalendern ska jag ha själv.
jag valde att betala 32 kronor extra för bättre papperskvalité och eftersom jag ska ha den själv tog jag den långsamma tillverkningen och fick betala 79 kronor inkl. moms. nu får vi se hur det blir...

julkorten kanske man kan ge bort med julklappar?!

här är ett urval av bilderna jag valde:





 det kan inte bli annat än toppen med dessa kort, tycker en opartisk mamma!